דוח ברחוב הסוללים

  • מיקום תמרור "אין עצירה"
    עופר | 16/06/2008 19:37

    שלום. ברחוב הסוללים בת"א ישנו תמרור "אין עצירה" שמותקן על עמוד חשמל ממש בפינת הרחוב (קרוב לקצה). הכניסה לרחוב היא ממעגל תנועה. לבאים ממול לרחוב התמרור "אין עצירה" בוואי בולט, אך לפונים ימינה קשה להבחין בתמרור כיוון שהוא ממוקם בקצה ולא ניתן להבחין בו לאר היציאה מהכיכר. בהמשך הרחוב אבני השפה לא צבועות כלל. האם הצבת התמרור בצורה שכזו היא חוקית? תודה.

    • דוח ברחוב הסוללים
      גילה | 17/06/2008 00:32

      שלום, נראה לי שגם אתה מקורבנות רחוב הסוללים... גם אני קיבלתי דוח לפני כשבוע ברחוב זה. ראה שאלתי "תוקפו של תמרור" מה- 12.6.08. לדעתי גם גובהו של התמרור בעייתי וגם העובדה שאחרי הכניסה לחנייה אין תמרור נוסף המורה על "אין עצירה". פקח של עיריית תל אביב מתברואה שפגשתי לאחר קבלת הדוח אמר שהרבה מאוד אנשים מקבלים שם דוחות שלפי דעתו אינם חוקיים. גילה

      • אכן אנו חולקים אותה בעיה
        עופר | 17/06/2008 00:53

        מה בכוונתך לעשות בנידון? אני קבלתי שם דו"ח לפני כחודש, בתם לב מוחלט. מה גם שהרחוב מלא ברכבים חונים (כולם, או לפחות רובם, בשוגג, אני מניח) אז קל שלא לשים לב שזהו מקום חניה אסור... נ.ב: דווקא בעניין הגובה, התמרור, עד כמה שידוע לי, עומד בתקנות (גם אני בדקתי את זה).

        • רחוב הסוללים - דוח
          גילה | 19/06/2008 16:13

          אנסה לערער על מנת לבטל את הדוח. בכל מקרה, ראה את מכתבו של יניב, יש לי תחושה רצינית שאם נעמוד מספר ימים ברחוב, נפגוש לא מעט אנשים שמקבלים דוח, ובפירוש - לא בגלל שהם "עברייני חנייה". ייתכן וכדאי להגיש תביעה ייצוגית אך איני יודעת מה המשמעות. אם ברצונך לקרוא את מסמך התגובה שלי לעירייה, שלא נשלח עדיין, כתוב לי את הemail ואשלח לך.

          • אני אשמח לקרוא
            עופר | 19/06/2008 22:38

            ofer@new-scoop.co.il אולי באמת כדאי להתאגד, אבל לפני כן צריך לבדוק שיש לנו באמת "קייס"...

    • גם אני מרגיש קורבן של הרחוב הזה!!!
      יניב | 19/06/2008 08:47

      שלום, גם אני קבלתי דו"ח (ב18.6.08)ברחוב הסוללים לאחר שבאמת פניתי ימינה ולא הבחנתי בתמרור מאחר והוא קשה להבחנה ,המדרכה אף היא אינה צבועה ובאמת רכבים חונים,בנוסף רכבים אשר הגיעו אחרי אשר הזהרתי אותם כי זהו איזור שמסתבר שאסור לחנות בו הופתעו מאחר שגם הם לא שמו לב לתמרור שקשה להבחנה,אני מרגיש שגם אני נעקצתי כאן ע"י העירייה. מה כדאי לעשות??

      • רחוב הסוללים -תגובה
        גילה | 19/06/2008 16:19

        אני שולחת ערעור, אם ברצונך לקרוא את הערעור - שלח לי את ה email שלך. יש לי תחושה שנעשית כאן הטעיה מכוונת, אני בדרך כלל שמה כרטיסי חניה או נכנסת לחניון, וכאן כל "רמזי הדרך" העידו שמדובר באזור חניה מותר. גם אני חזרתי להזהיר נהגת ששמחה על מקום החניה ובאה לחנות במקומי,היא אף נתנה לי את מספר הטלפון שלה אם יהיה צורך להעיד.

        • תגובה לגילה
          יניב | 19/06/2008 21:12

          כן אני אשמח לקרוא את הערעור שלך ,גם אני מתכוון להגיש ערעור , בנוסף לפי מיטב ידיעתי התמרור היה אמור להיות במרחק מסויים מן הפניה כדי שיהיה ניתן להבחין בו ולא על עמוד התאורה,לכן זה מחזק את ההרגשה שנעשתה כאן הטייה מכוונת וכי התמרור אינו חוקי, המייל שלי הוא:YANIV222666@WALLA.COM תודה.

        • רח' הסוללים
          קארין | 19/08/2008 11:25

          גילה שלום גם אני קיבלתי דוח ולפינוק גררו לי גם את הרכב. אודה לך מאוד אם תוכלי לשלוח לי למייל את תוכן מכתבך לעירייה ו/או להפנות אותי לסעיפי החוק תודה