הבהרה- מהירות 111 לפני הורדה של 5 קמ"ש, כלומר 106 לבימ"ש.

  • מהירות 111 במקום 70
    גיל | 13/06/2008 21:01

    נתפסתי במהירות 111 בכביש של 70 וקיבלתי שלילה ל-30 יום וזימון למשפט. 1) בהנחה שיש לי ותק של 21 שנים בנהיגה, 7 עברות מהירות (האחרונה לפני שנה וחצי) ועוד כמה על חגורת בטיחות, מה העונש הצפוי לי ?(בימ"ש בחיפה) 2) יש סיכוי להקטין / לבטל את העונש בבימ"ש בשל העובדות הבאות: א. אקדח הלייזר מוקם כ-700 מ' לפני היציאה מהעיר לכביש מהיר. ב. בניידת היה שוטר אחד, כאשר בדוח נרשם שהוא קלט אותי ממרחק של 285 מ' (היו רכבים נוספים מימיני) והספיק לצאת מהניידת לנתיב הימני ולסמן לי לעצור, כל זאת ממרחק של כ-100 מ' ממני.

    • הבהרה- מהירות 111 לפני הורדה של 5 קמ"ש, כלומר 106 לבימ"ש.  לת
      גיל | 13/06/2008 21:17

    • גיל, מה יהיה ?
      גיא "אנשים באדום" | 14/06/2008 20:55

      ראשית, אם לפני שנה וחצי נתפסת על מהירות השופט "לא יאהב" זאת. והאמת למה שהוא יתחשב בך אם אתה מרבה לחטוא ולא לכבד את החוק ? על אף עברך העשיר בתחום, אני מציע לא לנסות להתחכם לגבי מיקום השוטר וכד', נסיון כזה יהיה רק לרועץ כנגדך. אנו שוכחים לפעמים (כאן אין ויתורים, סליחות וכד') שבכביש טעות קטנה, 1 קמ"ש יותר מידי ומיותר עלולים לסיים חיים של אנשים. אנו חייבים לשמור על כללי התנועה, לכבד את שאר המשתמשים בדרך ולזכור היטב את הכלל הבא : בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! גיא הלוי, עמותת "אנשים באדום" www.anashimbeadom.org יו"ר סניף אור יהודה, ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org

    • תשובה לגיל
      עו"ד אילון אורון | 15/06/2008 09:07

      המהירות נושקת לעבירת הקנס, אך יחד עם זאת נפסלת ל 30 יום, והנך אף בסכנה לפסילה נוספת. בנוסף יש לך נקודות לפחות בגין עבירת המהירות הקודמת, ואתה צפוי לסנקציות של רשות הרישוי. ניתן לפעול לקיצור הפסילה המנהלית, ולמזעור יתר הרכיבים. אם תרצה תוכל לפרט את נסיבות הארוע באמצעות פניה דחופה. ***הערת המערכת:לקריאה נוספת:פסילה מנהלית