תשובה

  • תאונה לנהג חדש
    מרק | 04/06/2008 01:22

    שלום! היתה לי תאונת התנגשות אופנוע שלי עם רכב אחר שלפי קביעת המשטרה אני הייתי אשם בה. לא נתתי זכות קדימה בהתאם לתמרור 36 (משולש הפוך). הנסיבות היו כאלה שכאשר עצרתי לפני מעבר חצייה שדה ראייה היה מאוד מוגבל בגלל רכבים חונים, וכך לא ראיתי את הרכב המתקרב. לטענת המשטרה הייתי צריך לעצור ממש לפני הפניה, שם היה שדה ראיה סביר (88 מטר), ולא עשיתי זאת. תאונה מוגדרת עם נפגעים, שזה אני. מדובר כפי הנראה בפגיעה קלה. קיבלתי שלילה מנהלית לחודשיים והתיק הועבר לבית משפט. לפני כשלושה חודשים היתה לי עוד תאונה עצמית כאשר החלקתי בכתם שמן. התיק נסגר מחוסר עניין לציבור, לא נקבעתי אשם. אני נהג חדש, מחזיק ברשיון A2 7 חודשים. אין לי רשיון רכב. מה סביר להניח האונש שאקבל? מה הדבר הכי גרוע שיכול להיות? האם זה יכול להפריע לי לקבל בעתיד רשיון נהיגה לרכב? אני מודה מראש על התשובות.

    • תשובה
      עו"ד אילון אורון | 04/06/2008 10:32

      נסיבות התאונה נשמעות קצת מורכבות ולו"ח הזמנים בין שתי התאונות לא ברור לי לגמרי... עברך התעבורתי טעון בדיקה לפני שאוכל לתת תשובה מדויקת אם תרצה תוכל לפנות בפניה דחופה דרך וננחה אותך

      • פרטים
        יבגני | 04/06/2008 14:55

        תודה רבה על התשובה! יש לי רשיון קנטוע A2 החל מ-11/07, תאונה עצמית ראשונה היתה בסוף ינואר 2008 (הודעתי בעצמי למשטרה על התאונה). תאונה שנייה היתה בתחילת מאי 2008. המון תודה ראש על העזרה! אני פונה במקביל גם עם פנייה דחופה.