תשובה למודאגת...

  • נהיגה מהירות
    כרמית | 02/06/2008 22:56

    ברשותי רכב חברה , כשאני נמצאת בעבודה הרכב משמש את כל מי שרוצה לנסיעות , בימים אלו הגיע לחברה דוח תנועה עם 10 נקודות וזימון למשפט , איך אני כולה להסביר שלא אני נהגתי ברכב , כשאין לי רישום על-כך, האם למרות שזה בוצע במצלמה הנקודות יהיו כביכול שלי ? האם אני היא זו שצריכה להשפט ? המודאגת

    • תשובה למודאגת...
      עו"ד אילון אורון | 03/06/2008 11:20

      באחרונה מדיניות של חברות היא לחייב את האנשים אליהם מוצמדים הרכבים להישפט בגין העבירות ככל שהרכב מוצמד אלייך, הנקודות עלולות לעבור על שמך אולם יש אפשרות לנסות להיחלץ מזה אם תרצי, תוכלי לפנות בפניה דחופה עם יתר הנסיבות על מנת שתונחי כיצד לפעול