תשובה

  • מהירות מופרזת + נהג חדש+ עבר
    אלון | 29/05/2008 21:47

    ערב טוב , בעברי קיבלתי דו"ח על מהירות בכביש עירוני שבעקבותו הוארך לי הנהג חדש היום נתפסתי על מהירות של 172 קמ"ש בדרך בין עירונית שללו לי את הרישיון במקום ל30 יום ונקבע לי משפט לעוד שבועיים. מהי הענישה המקסימלית אותה אני יכול לקבל ? האם ניתן לפסול לי את הרישיון לכל החיים והאם אני יכול לקבל מאסר בפועל/ ע"ת? אודה מראש על תשובתכם המהירה הערת מערכת:לקריאה נוספת:מהירות מופרזת

    • תשובה
      עו"ד אילון אורון | 01/06/2008 10:19

      בנסיבות שתארת אתה עלול להיפסל לשנים רבות כמובן שיש לבדוק את הותק והעבר

      • ממליצה בחום...
        דקלה | 02/06/2008 09:35

        ממליצה לך בחום לקחת עו"ד שמתמחה בעינייני תעבורה בלבד. אותנו מייצג כרגע עו"ד מעולה- בתחום, ולפי תיאורך, לא תצא "נקי" ללא ייצוג מתאים. יתכן וגם לא בעזרתו, אך מה שבטוח לא בהחמרה.... כדאי לך, גם אם זה יעלה לא מעט......