במה מאשימים אותו?

  • נסיעה ופגיעה באדם
    אודי | 02/05/2008 23:08

    מצב בו א' נוסע רוורס עם משאית וב' נמצא על יד הגלגלים האחוריים ורואה שהמשאית נוסעת לאחור תוך שמיעת צפצופ נסיעה לאחור(אשם תורם). ב' מסתבר -שרגלו נמצאת תחת גלגלי המשאית ואח"כ גם הוא מאבד אותה. א' שנהג במשאית כמובן שהזמין עזרה ועשה הכול ע"מ לעזור והמשפט קרב .יש לציין ש א' בעל הרשעות קודמות אך לא רבות כלל אחת לכל שנה בממוצע ו א' נהג מקצועי שעבודתו האחת היא נהג משאית וכך משפחתו מתפרנסת . שאלתי היא כזו מה קורה במצב כזה האם לביהמ"ש אין התחשבות לגבי עבודתו ויטיל עליו שלילה של כמה שנים כמו שהפרקליטות דורשת ומה ניתן לעשות ע"מ לגרום למצב של צמצום שנות השלילה לפני תחילת המשפט ???

    • במה מאשימים אותו?
      דוד | 03/05/2008 00:43

      יש כל מיני האשמות שניתן לרשום כנגד נהג כזה נסיעה לאחור בחוסר זהירות/שלא לצורך/ללא מכוון גרימת נזק לאדם לגבי הנפגע, שאלה אם היתה לו רשלנות תורמת במצב הנתון יותר מדי סימני שאלה בשביל לתת תשובה בלתי מקצועית

    • תשובה לאודי
      עו"ד אילון אורון | 04/05/2008 13:07

      למותר לציין כי לאור תוצאות התאונה, קיימת סכנה לפסילה בפועל בת שנים רבות, וסיכוני מאסר. תוכל לפרט באופן מורחב את הנסיבות השונות, העבר התעבורתי וכו' באמצעות פניה דחופה. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום.