תשובה לספיר

  • הודעה על גזר דין ללא זימון למשפט
    ספיר | 02/04/2008 12:03

    בצעתי עברה ובה חציתי צומת באור אדום לאחר שהשמש סינוורה אותי שלחתי בקשה להשפט ולא קיבלתי שום זימון. לאחר שלושה חודשים קיבלתי הודעה על גזר דין והודעה לזימון לבית המשפט. כיוון שגזר הדין נקבע ההזמנה לבית המשפט לא הייתה רלוונטית כי המשפט התקיים וההזמנה אחרה להגיע. ביקשתי לערער על גזר הדין ונתבקש ממני לשלום סכום נוסף של 250 ש"ח בכדי להגיע למשפט מול שופט. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי .

    • תשובה לספיר
      עו"ד אילון אורון | 02/04/2008 18:36

      לפי שאני מבין הגשת בקשה לביטול פסק הדין , והשופט התנה את הדיון בכך שתשלם הוצאות? מה שבטוח הוא שהטענה שהשמש סנוורה , עלולה להיות מסוכנת. אם תרצה תוכל לפרט את כל הנסיבות בפניה דחופה, לרבות שמו של השופט (או העיר בה נערך המשפט), עברך התעבורתי וכו' לצורך הנחייתך כיצד לפעול. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום