תשובה לצביקה

  • ביטול דוח- אשמח אם עו"ד אילון יענה :)
    צביקה | 30/03/2008 22:54

    שלום, אם קיבלתי דו"ח כשהחנתי על המדרכה, בגלל שחנייה על המדרכה אסורה. אך למעשה מותרת חנייה על המדרכה אך רק לאופנועים. האם זו טעות בדו"ח מפני שהיה צריך להיות כתוב שהחנתי במקום של אופנועים ואפשר לבטלו? כמובן שלא ראיתי את השלט שזה רק לאופונעים, וגם יש על המדרכה קווי חנייה לרכבים, אז חשבתי שהכל בסדר

    • תשובה לצביקה
      עו"ד אילון אורון | 31/03/2008 13:26

      אם לביהמ"ש יוכח כי חנית על המדרכה, וכי החניה על המדרכה אסורה, ניתן להניח כי תורשע, גם אם הפקח לא דייק בסעיף האישום המקורי. אם נהג אמור לראות את התמרור במקום, אי ההבחנה בו לא תסייע לך. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום