מחיקת נקודות

  • צבירות נקודות
    דגנית | 25/03/2008 08:50

    ביקשתי ממשרד הרישוי מס' נקודות שיש לי שלחו לי בדואר שיש לי 22 נקודות משנת 2003-2004 במקביל עשיתי קורס נהיגה מונעת בשנת 2004 היום בבוקר הלכתי למשרד הרישוי לבדוק למה לא נמחקו לי הנקודות כי עברו כבר 4 שנים הם אמרו לי בעיקרון זה נמחק פשוט זה נמצא בזיכרון של המחשב האם זה נכון אני מבינה את זה?

    • מחיקת נקודות
      עו"ד אילון אורון | 25/03/2008 20:36

      אם חלפו 4 שנים מיום העבירה, ועברת את שני הקורסים, נראה כי הנקודות של אותה עבירה נמחקו. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום