מהירות לנהג חדש

  • נהיגה במהירות מופרזת
    אדיר | 15/03/2008 09:52

    אני נהג חדש, יש לי רישיון כבר 5 חודשים לערך ונהגתי במהירות 85-90 בדרך שמותר בה 50 וזומנתי לבית משפט. זאת העבירה היחידה שיש לי ורציתי לדעת את העונשים האפשריים לגביה. בתודה, פרננד אדיר הערת מערכת:לקריאה נוספת:מהירות מופרזת

    • מהירות לנהג חדש
      עו"ד אילון אורון | 15/03/2008 20:14

      אתב בסכנה למספר חודשי פסילה בפועל (בנוסף לפסילה מותנית וקנס), וכן לחיובך בהוצאת רשיון מחדש והארכת תקופת הנהג החדש בשנתיים נוספות. ניתן לפעול לביטול סנקציות אלו. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי.

      • פסילה - קריאה נוספת
        אתר הפורומים | 10/07/2008 17:57

        לקריאה נוספת, מקצועית, אודות פסילה ראה: פסילה