גם אם השפה מסומנת אפור, התמרור הוא שאוסר את החניה

  • חנייה בסמוך למדרכה אפורה - בהמשך לשאלתך
    מירי | 12/03/2008 13:55

    חניתי בסמוך למדרכה אפורה וקיבלתי דו"ח. בדיעבד הסתבר שבתחילת הרחוב מוצב שלט האוסר על חניה, אך השלט הוסתר ע"י משאית חונה. חלק מהאזור בו חניתי צבוע באדום לבן, ולפיכך, רציתי לדעת אם יש איסור לחנות ליד האזור שאינו צבוע. כמו כן, האם לא מדובר במפגע תעבורתי ? תודה

    • גם אם השפה מסומנת אפור, התמרור הוא שאוסר את החניה
      עו"ד אילון אורון | 15/03/2008 20:25

      אם תתקבל גרסתך לפיה נהג סביר לא היה יכול להבחין בתמרור,יתכן שהדו"ח יבוטל. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי.