מה הסעיף המדויק שבו הואשמת בדו"ח?

  • שאלה בקשר לקנס בקשר לרשיון רכב
    יורי | 02/02/2008 18:02

    שלום. קיבלתי קנס על כך שנהגתי ברכב של אבי כאשר ברשיון רכב מופיע: "ה.ג מכס לצורך הע.בעלות 023041845 29.3.1992 אילת. ינהג בעל הרכב או בן זוגו". בעת הנהיגה אמי ישבה לידי. האם יש דרך לבטל את הקנס?

    • מה הסעיף המדויק שבו הואשמת בדו"ח?  לת
      שופט (בדימ.) | 02/02/2008 20:04

      • סעיף או תקנה 8 סמל הסעיף: 6089  לת
        יורי | 02/02/2008 22:52

        • הואשמת בעבירת "אי מילוי הגבלה או תנאי של ר. רכב"
          עו"ד אילון אורון | 03/02/2008 12:06

          עבירה זו אינה מחייבת בנקודות. על פניו, מהנתונים שהצגת נראה כי עברת את העבירה. יתכן שבדיקה מעמיקה יותר, תאפשר לפעול לביטול הדו"ח. בברכה עו"ד א.אורון

          • אבל איך?
            יורי | 07/02/2008 21:04

            הבעיה היא בכך שיש לי ביטוח על הרכב אך זה לא רשום ברשיון הרכב. אני שואל אם לפי הרשיון אסור לי לנהוג באוטו מדוע חברת הביטוח הסכימה לעשות לי ביטוח?

            • חברת הביטוח תתנער ממך באם תעשה משהו שמנוגד לתנאי הפוליסה
              שופט (בדימ.) | 08/02/2008 13:55

              קרא היטב את התנאים בגב הפוליסה. חברת הביטוח מבטחת לך את הרכב ע"ס הצהרותיך בעת רכישת הפוליסה. זה כמו לאמר איך חברת הפוליסה מוכנה לבטח את הרכב שבו אני נוהג למרות שאני תמיד נוהג מעל המהירות המותרת.