מכל הסיפורים שקראתי פה בפורום, זה בהחלט מתעלה על כולם.

  • העברת דו"ח תנועה
    samba | 10/12/2007 08:22

    גיסי קיבל דו"ח (צילום באור אדום) בן דוד שלו נהג ברכב באותו היום. הנהג בעל אזרחות בריטית (אינו אזרח ישראלי במקביל) ורשיון נהיגה בריטי. הוא אמור לחזור לחו"ל בשבוע הבא. מה עליו לעשות כדי להעביר את הדו"ח הנ"ל ע"ש הנהג. תודה.

    • מכל הסיפורים שקראתי פה בפורום, זה בהחלט מתעלה על כולם.
      מצ'עמם לי | 10/12/2007 14:10

      איזה סיפור מוזר.. :)

    • דו"ח
      עו"ד איתן גורביץ | 10/12/2007 15:17

      לשם הסבת הדו"ח צריך תצהיר של מי שנהג בפועל ברכב, וכן כל הפרטים המזהים של שני הצדדים כגון תעודות זהות ורישיון נהיגה.

      • בעניין התצהיר
        samba | 10/12/2007 16:12

        תודה, עו"ד גורביץ ניתן לי להבין שעדיף שהנהג יחתום על התצהיר כאשר עו"ד יאשר שהנ"ל הזדהה בפניו וחתם על התצהיר.

        • תצהיר
          עו"ד איתן גורביץ | 11/12/2007 18:48

          תצהיר עורכים בפני עורך דין. כיום ניתן שרות מטעם לשכת עורכי הדין שנציג מטעמו מאמת תצהירים בבית המשפט השונים בעלות של 40 ש"ח.