המלצה

  • חובת נהג למסירת פרטים
    אבשלום | 10/11/2007 18:11

    האם חלה על נהג החובה למסירת פרטים לאחר? לעצם העניין, הבחנתי ברכב שנסע בפראות ובניגוד לחוק, האם הנהג מחוייב על פי חוק להזדהות בפני אזרח?

    • המלצה
      גלעד | 11/11/2007 13:02

      אם בכל פעם שהייתי רואה נהג שנוסע בפראות הייתי לוקח ממנו פרטים (בהנחה שזה מותר) לא הייתי לעולם מגיע ליעד, רק לוקח פרטים מאנשים המלצה שלי רד מזה, מקסימום תדווח למשטרה.

    • עבירת תנועה
      עו"ד איתן גורביץ | 11/11/2007 19:51

      אתה יכול לפנות ולהגיש את ממצאיך למשטרה, אולם הנהג הסורר לא חייב לתת לך פרטים.