משרד רישוי

  • פסילה ממשרד הרישוי
    adamso | 20/10/2007 11:03

    נפסלתי ע"י משרד הרישוי בגין 65 נקודות!!!! לא היה שימוע. בינתיים הצלחתי לדחות את הפסילה ל5- חודשים כי אני חייב את הרשיון. שאלה: האם ישנה אפשרות לקצר את השלילה ? ומה צריך לעשות כדי לבטל קנסות או לפחות פיגורים רביביות והצמדה? האם ישנה דרך בכלל לקבל פטור ממבחן וסט או לערוך אותם לפני תום תקופת "דחיית הפסילה" שקבלתי לאחרונה? אלף תודות על תשובה !!!!

    • משרד רישוי
      עו"ד איתן גורביץ | 20/10/2007 17:58

      ניתן רק לדחות את מועד תחילת ריצוי העונש כפי שעשית. באשר להפחתת קנסות יש לפנות למרכז גביית קנסות ארצי.