טיפולים במהלך עבודה- דיני עבודה

  • יציאה לטיפולים במהלך העבודה לאחר תאונת עבודה
    ווגי | 20/09/2009 03:40

    הייתי באובדן כושר עבודה כ-8 חודשים כתוצאה מתאונת עבודה וממש בקרוב אני חוזר לעבוד באותה חברה. מידי שבוע אני נאלץ לצאת לטיפולי פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק בהוראת רופא כמובן. שאלתי היא מבחינת העבודה, האם במשכורת יחסרו ימים בגלל טיפולים אלה או שהימים ייחשבו כאילו הייתי בעבודה?

    • טיפולים במהלך עבודה- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 20/09/2009 12:44

      באם ישנם לזכותך ימי מחלה שנצברו שעות אלו יחשבו כשעות מחלה כחלק מימי המחלה מעבר לכך, פנה לפורום ביטוח לאומי .