משרה מלאה- דיני עבודה

  • משרה מלאה
    אור | 07/09/2009 23:07

    אני מתחילה עבודה חדשה של 9.5 שעות ביום, 5 ימים בשבוע. 1.האם יש גבול מסויים של שעות במשרה מלאה? 2.אילו תנאים אני צריכה לבקש ולקבל כחוק (ביטוח מנהלים, פנסיה וכו')? 3.מבחינת שכר, זה תלוי במעסיק או שיש מינימום שכר ל-190 שעות בחודש?

    • משרה מלאה- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 10/09/2009 11:53

      משרה מלאה היא 43 שעות שבועיות ו- 186 שעות חודשיות. שכר המינימום למשרה מלאה עומד כיום על סך של 3,850.15 ש"ח. אתה זכאי להפרשות לקרן פנסיה בהתאם להוראות ההסכמים הקיבוציים או צווי ההרחבה או ההסכם האישי שחלים עלייך.