ביטול חוזה

  • ביטול חוזה
    jvaleriya | 17/08/2009 09:40

    שלום רב, חתמתי על הסכם עם סוכנות דוגמנות עם יום צילומים בעוד שבוע. זה היה בשעה 19:00, בסגירת יום העבודה. בערב שקלתי את הכל והתחרטתי לעבוד שם, אך בהסכם רשום שביטול יום הצילומים לפני המועד משמעותו קנס של 500 ש"ח "על הטיפול", ולא שמתי לב לכך. אם אני מבטלת את ההסכם למחרת בבוקר, כשלכאורה שום "טיפול" עוד לא התחיל, האם אפשר לדרוש ביטול חוזה בלי שום קנס? איך כל זה הולך עם הקנסות בחוזים בכלל?

    • ביטול חוזה
      עו"ד רענן קריב | 17/08/2009 16:23

      קשה להתייחס למצב שהוצג בשאלה כאל ביטול חוזה עבודה רגיל לעבודה קבועה. נרה שבמקרה זה, יש לקיים את החוזה, לרבות הפיצוי.