מעבר לאילת

  • העתקת מקום לאיזור פיתוח
    אולג | 16/08/2009 21:19

    שלום רב! אני עובד בחברה פרטית כ9 שנים. אני מתקוון להעתיק מקום מגוריי מנתניה לאילת( איזור פיתוח). רוצה לדעת האם זה מחייב אותי לגור באילת 6 חודשים ומתי המעביד אמור לשלם לי פיצויי פיטורין האם לאחר ההוכחה של 6 חודשים או לאחר ההגשת הודעה מוקדמת שלי למעביד? תודה מראש- אולג.

    • מעבר לאילת
      שי | 17/08/2009 09:47

      תהיה זכאי לקבל פצויי םיטורים לאחר 6 חודשי מגורים באילת. המעביד רשאי לדרוש הוכחות למגורים במקום במשך 6 חודשים לפחות.

      • העתקת מקום לאיזור פיתוח
        אולג | 17/08/2009 21:16

        שלום רב! באילו הוכחות מדובר? מה אני אמור להמציא למעביד? תודה מראש - אולג.