פיטורים- דיני עבודה

  • פיטורים לאחר 11 חודשים
    עמי | 30/07/2009 12:27

    לאחר 11 חודשים במקום עבודתי, קיבלתי מכתב פיטורין, שנאמר לי בפרוש שאני ממשיך לעבוד וזהו רק הליך קבוע שנעשה עם כל מי שעובד בארגון לפי שעות אפקטיביות. ברצוני לדעת האם אני זכאי (מלבד לפיצויי פיטורין שנכנס לחוק), גם לדמי הבראה שנתית?

    • פיטורים- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 30/07/2009 14:31

      אם אתה ממשיך לעבוד במקום מה שהם עושים זה בניגוד לחוק ותוכל לתבוע את דמי ההבראה