אולי

  • תוספת יוקר
    שרון | 28/07/2009 23:01

    בהסכם עבודה של בעלי הוא חתום על סעיף שבו גם אם תהיה תוספת יוקר,הוא יקבל רק עד גובה 70 ש"ח בשנה (במסגרת ההסכם קיבוצי) כמו כן לא יקבל שום תוספת בגין עבודה בשבת או בחג כי הוא במשרת אמון. לא הגזימו שם?

    • אולי
      עו"ד רענן קריב | 29/07/2009 09:50

      עניין תוספת היוקר חוקי רק אם יש לו מנגנון אחר של עדכון שכר. משרת אמון היא תפקיד בכיר ביותר ורגיש ביותר בדרג מנכ"ל או סמנכ"ל בכיר, או שאין שום פיקוח על עבודתו. אחרת זו אמריה חסרת תוקף והחוק חל.