"חוק חדש"

  • האם עלה תשלום משמרת ערב ביום השבת?
    דוטן | 07/07/2009 18:43

    שלום, המעביד שלי הודיע לי כי יצא חוק חדש המחייב אותו לשלם שעות נוספות בשבת בערב (לאחר 18:00) במידה ואעבוד יום קודם לכן, בשישי בערב. היות ואנחנו עובדים במשמרות, הוא מונע מאיתנו לעבוד שישי ערב ושבת ערב גם יחד. מה שמפליא הוא שאין הגבלה על עבודה בשישי בערב ולמחרת בשבת בוקר. העניין תמוה בעיני, ולא מצאתי שום התייחסות ל"חוק" החדש.

    • "חוק חדש"
      עו"ד רענן קריב | 08/07/2009 10:07

      בקש מהמעסיק שיראה לך את החוק, ושיצביע על הסעיף המדוייק אליו הוא מתייחס. עם המידע הזה חזור אלינו.