תגובה

  • אני עובד במשכן להומניות הבמה בתל אביב בבית האופרה
    אסף | 27/06/2009 15:50

    אני עובד במשכן להומניות הבמה בתל אביב בבית האופרה מזה 3 שנים ללא מתן קוויות במקום העבודה וללא עלת סחר. ישנם עובדים רבים שעברו את דווך ה-10 שנים וללא שום מתן קביעות בבקום העבודה שלהם הם הדעין מוגדרים כפרילנסרים ללא שום הבתחת הכנסה בזמן הפגרה שנערחת בין חודשיים להרבעה חודשים בזמן הפגרה ענו נעלצים למצוא משהוא חלופי (עבודה חדשה ) לתחייב למקום עבודה חדש ובמגביל יש מצב שמשכן להומניות הבמה יזמן עותנו ליום עד שלושה ימים תלוי בעינין הוותק בקשריים האישים במקום ההבודה ועולי תצליך לעבוד 9 ימים בחודש . יש לי בקשה עזרה עם נילחם נפוטר משפת אחד מנוסס בין כול הפרילנסרים שנעמר על פי המנעל יש עוד 1000 כמוכם אין לי בהיה לחליף כול אחד ממכם אנו רוצים קביעות הוא סוג של הבתחת הכנסה.הסמך לעזרה ויעוץ הסמך לדגובה

    • תגובה
      שיר ורד | 28/06/2009 13:34

      לא ברור משאלתך האם אתה שכיר או עצמאי(פרילנסר). אם אתה עצמאי הרי אין לך כל זכויות עובד והכל תלוי בהסכם בין הצדדים. אם אתה שכיר אז חלים עליך כל הזכויות של עובד, כולל הסכמים יקבוציים אם קיימים במקום העבודה. בהסכמים אלו, נקבע מהם התנאים לקבלת קביעות.