לא מובן

  • בידי מכתב של החברה שמפרט את חובותיה לי
    שגיא | 09/06/2009 19:54

    הוגשה בקשה לפירוק החברה, נאמר לי שעלי להגיש את פירוט חובות החברה למפרק (האם מספיק המסמך שהחברה כתבה לי ?) או שעלי לגשת לבית דין לעבודה לקבל פסק דין ואז לגשת למפרק, אין לי מחלוקת על הסכומים, ונאמר לי שמהמפרק אני מקבל את הכסף מבטוח לאומי, היום היה גישור ואף נציג מהחברה לא הגיע אז אמרו לי שהוצאות המשפט שיהיה על החברה, מה עלי לעשות ? (אני הייתי עובד החברה)

    • לא מובן
      עו"ד רענן קריב | 10/06/2009 09:26

      לא ברור אם יש כבר הליך בבית הדין או לא. אם לא - באיזו מסגרת התקיים הגישור, ועל אילו הוצאות משפט מדובר? אם כן - הודע מייד שהחברה בהליכי פירוק ובקש פסק דין. אם אין הליך משפטי אתה יכול להגיש למפרק את פירוט החובות שקיבלת, בהנחה שהפירוט נכון.

      • הבהרה נוספת
        שגיא | 10/06/2009 13:06

        תבעתי עם טפסי בטוח לאומי את החברה שהיה לי יחסי עובד מעביד ואת חברת המנהלים, נקבע לי גישור בא נציג המנהלים ויחד עם המגשר הסבירו לי שאין טעם לתבוע אותם אלא רק את החברה שאיתם היה לי יחסי עובד מעביד, לכן המגשר הסיר את חברת המנהלים מהתביעה ללא הוצאות משפט, אבל לא הופיע נציג מטעם החברה שעימם היו לי יחסי מעביד והוסבר לי שיהיה משפט אבל הוצאות המשפט יהיו עליהם , כי הם לא הופיעו לגישור, כמו כן הוגשה בקשה לפירוק אצל הכנ"ר, לכן האם עלי לחכות לכנ"ר או ללכת למשפט ? יש לי את הניירות שהחברה מסרה לי על פירוט חובותיה לי. האם זה מספיק או שפסק דין יעזור ?

        • רצוי, לא חובה
          עו"ד רענן קריב | 10/06/2009 13:22

          פסק דין יכול לעזור, אבל מספיק פירוט מהחברה שמאשרת את חובותיה לך.

        • אז איך אני מוצא את המפרק ?
          שגיא | 11/06/2009 10:40

          יש רק בקשה לפירוק, האם זה אומר שמונה מפרק ? האם לאחר שמונה מפרק אני צריך לתבוע אותו בבית דין לעבודה ? פירוט חובות החברה נכון, ויש להוסיף על זה הלנת שכר. האם כשמונה מפרק לא מפצים על הלנת שכר ? כי עברו 4 חודשים.