דיני עבודה- תקופת ניסיון

  • תקופת ניסיון
    יעל | 08/06/2009 20:53

    אני עבדת בחברה טלמרקטינג.לפני שקיבלו אותי עבדתי כמה ימים כתקופת ניסיון ללא שכר.אחרי כמה חודשים חברה סגרה את הסניף ואחרי חודש פתחה אתא מחדש והיתי צריכה לעבור עוד פעם תקופת ניסיון ללא שכר . האם זה חוקי ואם להגיש תביעה לאיזה בית משפת? תודה מראש.

    • דיני עבודה- תקופת ניסיון
      עו"ד רענן קריב | 09/06/2009 08:38

      חובה לשלם שכר עבור תקופת ניסיון. אי תשלום השכר הוא הלנת שכר. ביכולתך לתבוע את המעסיק על שתי תקופות הלנת השכר. התביעה היא לבית הדין לעבודה.