תביעה שכנגד- דיני עבודה

  • תביעה שכנגד
    אלדד | 08/06/2009 18:54

    ערב טוב, מחר אמור להתקיים בבית הדין דיון בנוגע לתביעתי את המעביד בגין אי תשלום שעות נוספות ויום עבודה. הנתבע הגיש כתב הגנה בזמנו ומחר מועד הדיון. כרגע הגעתי הביתה וראיתי שהוא הגיש נגדי היום בבית הדין תביעה שכנגד בגין נזקים שכביכול גרמתי לו וכו". מיותר לציין שאין בדבריו שמץ של אחיזה במציאות. להזכירכם מחר הדיון והוא צרף את זה לתיק של הדיון של מחר. איך אני אמור להתמודד עם זה? איך נוהגים במקרה כזה? תודה.

    • תביעה שכנגד- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 08/06/2009 18:59

      מגיעים לדיון ומציינים שקיבלת את התביעה רק אתמול. מבקשים מהשופט שזה לא ימנע את קיום הדיון בתביעתך ושאם הנתבעת הייתה רוצה הייתה יכולה להגיש את התביעה במועד (כלומר במועד הגשת כתב ההגנה) ועל כן אין לכרוך את שתי התביעות יחד. לבקש שלא לדחות את הדיון ולא להתייחס לגופה של תביעה.

      • ראשית תודה מקרב לב על מהירות התשובה
        אלדד | 08/06/2009 19:09

        האם הבנתי נכון? לבקש לקיים את הדיון בתביעה שלי, לציין שרק הערב קיבלתי את התביעה. איך נערכים לתביעה מהסוג הזה? ברשותי מכתבי הערכה מאנשי מקצוע שעבדתי תחת ניהולם וכו". איך צריך לנהוג עובד שמעביד בא ואומר "הוא לא מקצועי והוא עשה לי נזקים". יש לציין שכתב התביעה שכנגד נטול מיסמכים נילווים כלשהם או "ראיות אחרות". תודה לך.

        • דיון- דיני עבודה
          עו"ד בן נתן שי | 08/06/2009 23:08

          הבנת נכון. קיים את הדיון רק בתביעה שלך ובקש לדון בתביעה שלהם רק לאחר עבור המועד להגשת כתב הגנה מטעמך. השתדל לא להיכנס לתביעה שלהם שכן אתה צריך להיערך אליה. הסבר לשופטת שאתה לא מוכן לטעון טענות הגנה כי קיבלת את התביעה רק אתמול- היא תבין.

          • תודה לך
            אלדד | 09/06/2009 08:26

            עו"ד בן נתן שי, אין בפי מילים להודות לך. כשאחזור לביתי אחרי הגיון אפרט כאן את מה שהיה בדיון. תחזיקו לי אצבעות, בברכת יום טוב, אלדד.

            • עו"ד בן נתן -ברשותך שאלה קטנה
              אלדד | 09/06/2009 08:55

              האם בדיון שיערך היום הרשמת יכולה לתת פסק דין על התביעה שלי? או שהיא תחכה לברור של התביעה המאוסה שכנגד?????????? תודה.