החוק לא מתייחס לכך

  • יום חופש
    nofarice7 | 04/06/2009 15:58

    שלום, לקחתי 3 ימי חופש עקב לימודים ומבחן שיש לי. החופש אושר ע"י המעסיק. המעסיק רוצה שאבוא למס' שעות לעבודה בזמן אותה חופשה, האם זה חוקי ? האם מותר לו לקרוא לי בזמן שאני בחופש ?

    • החוק לא מתייחס לכך
      שיר ורד | 04/06/2009 19:17

      יש לפתוא את הדברים ברוח טובה.ברור שעל המעסיק לשלם לך על השעות הללו או לא להפחיתם מימי החופשה הצבורים .האפשרות הנוחה ביותר היא לקחת יום חופשה אחר במקום היום שבו הוא מבקש שתעבוד וביום ההוא לעבוד רגיל.