שעות חסרות ושעות נוספות

  • שעות נוספות ושעות בימים שמקום העבודה נסגר מוקד יות
    אור | 26/05/2009 18:22

    שלום. לפני כחודש התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש. בשיחה שבה דובר על תנאי העבודה מצויין ימים ושעות בהם אני אמורה לעבוד, את מס' השעות השבועיות הבוס הכפיל בשכר לשעה וכך הרכיב את השכר. הוחתמתי על חוזה שמפרט ימי ושעות עבודה ושכר חודשי. יש לי שתי שאלות: האם בימים שאין עבודה והבוס מחליט לסגור את מקום העבודה מוקדם יותר אני אמורה לקבל שכר רגיל או פחות השעות שבהם עבדתי פחות. מצד שני נוצרו מקרים בהם אני עובדת שעות נוספות בגחח צורך במקום העבודה. האם מגיע לי שעות נוספות או שהבוס יכול לקזז את השעות מול שעות בהם נסגר מקום העבודה מוקדם יותר? בתודה מראש. אור

    • שעות חסרות ושעות נוספות
      עו"ד רענן קריב | 26/05/2009 18:36

      כשאת מוכנה לעבודה והמעסיק מחליט לוותר על עבודתך עליו לשלם לך את שעות העבודה החסרות. כשאת עובדת שעות נוספות לפי תחשיב יומי יש לשלם לך שעות נוספות. אין לקזז שעות נוספות מול שעות חסרות.

      • תודה רבה ענית בדיוק כפי שחשבתי  לת
        אור | 26/05/2009 18:39