שעות נוספות- דיני עבודה

  • חוקיות דרישת שעות נוספות כחלק מהשכר הגלובלי
    טל | 17/05/2009 20:17

    הסכמנו, המעביד ואני, כי ישלם לי שכר גלובלי מסויים, בהנתן שאני אעבוד 210 שעות לחודש. האם חוקי לדרוש מעובד, במסגרת חוזה ההעסקה, לעבוד 210 שעות, בשכר קבוע? האם הוא יכול פשוט לציין בחוזה שהשכר כולל כבר תוספת שעות נוספות?

    • שעות נוספות- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 17/05/2009 21:35

      שאלתך לא ברורה. אם הסכמתם למספר שעות שהוא למעלה ממשרה מלאה, ותמורת זאת תקבל שכר שעות נוספףות גלובלי, אין עם זה בעיה. השכר עצמו (לא כולל השעות הנוספות שיש לציינן בנפרד) אינו יכול לכלול שעות נוספות משום איסור שכר כולל.

      • שעות נוספות גלובליות
        ראובן | 18/05/2009 17:08

        אני מקבל משכורת המורכבת משכר יסוד +50% תוספות אחוזיות + גמול פיצול +שעות נוספות גלובליות כתוצאה מקבלת שעות נוספות גלובליות אין אנימדווח על שעות נוספות זאת עפי סיכום בע"פ עם המעביד לפני שנת 98 רציתי לדעת על איזה פרמטרים תחושב השעה הנוספת הגלובאלית? תודה