התפטרות- דיני עבודה

  • הצעת החוק לקבלת חלק מפיצויי הפיטורין למתפטר
    לימור | 14/05/2009 11:17

    שלום, כיצד ניתן לברר היכן עומדת הצעת החוק לקבלת 2/3 מפיצויי הפיטורין לעובד שהתפטר ועבד מעל 3 שנים? הבנתי שעבר בקריאה ראשונה, לפני קרוב לשנה, ביוני 2008, מתי קריאה שניה? תודה, לימור הערת מערכת: לקריאה נוספת: חוק פיצויי פיטורין

    • התפטרות- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 15/05/2009 08:17

      יקח עוד הרבה זמן עד שהחוק יעבור אם בכלל במיוחד במצב המשק היום. ניתן לברר בכנסת בהצעות החוק.