הרעת תנאים

  • הרעת תנאי העסקה
    G | 13/05/2009 13:52

    אני עובדת בחברה למעלה מ4 שנים בתפקיד מכובד אבל לא בדרג ניהולי. לאחרונה הוחלט ע"י ההנהלה הבכירה שאני ועוד 2 בנות צריכות למלא את מקומה של המזכירה באופן קבוע כאשר היא לא מגיעה. אני מסרבת בכל תוקף כיוון שרק בנות עושות זאת וגם בגלל שאני לא צריכה להיות מזכירה עם כל הכבוד למקצוע. היה לי דין ודברים עם הבוס שלי והוא אמר שאני עלולה להיות מפוטרת בגלל זה במיוחד שהם מחפשים את מי לקצץ ולפטר.הוא טוען שאני נותנת להם סיבה לפטר אותי. לאחר מכן המנכ"ל דיבר איתי ואמר לי שאני צריכה להתנצל ושאני גורמת בלגן. הבוס שלי אמר לי שממילא השם שלי היה מועמד מספר פעמים כאשר היו גלי פיטורין וניצלתי. אני ממילא לא רוצה להשאר במקום הזה. מה כדאי לעשות? האם כדאי לי בכלל לאיים בתביעה? הרי ממילא יפטרו אותי ואני לא רוצה להיות פה אבל הם בהחלט מריעים את תנאי. אנא עזרתכם הדחופה.

    • הרעת תנאים
      עו"ד רענן קריב | 13/05/2009 16:51

      אם את מעוניינת שיפטרו אותך, כל שיש לך לעשות הוא להמשיך ולעמוד על עמדתך המתנגדת להרואה החדשה. מכתב הפיטורים לא יאחר לבוא. קחי בחשבון שמה שאת מתארת עשוי להיחשב אפליה מטעמי מין המקימה זכאות לפיצוי על פי חוק שוויון הזדמנויות בעבודה, בסדר גודל של כ-50 אלף ש"ח, ללא הוכחת נזק.

      • הרעת תנאי העסקה
        G | 14/05/2009 07:41

        האם יש אפשרות לבוא אליך לייעוץ אישי בנושא בהקדם? אני מעוניינת לקבל יותר פרטים לגבי מה שרשמת לי בתשובתך. אני גרה ברמת השרון.

        • בדקי באתר
          עו"ד רענן קריב | 14/05/2009 11:43

          ישאופציה של ייעוץ אישי. את מוזמנת לעשות בה שימוש.