** ***** חברה שעושקת וגוזלת מהעובד וילדיו את פת לחמם בשיטות של מירמה עורמה גזל ועושק חייבים להעמיד א

  • ** ***** תביעה יצוגית
    עובדי ** ***** | 04/05/2009 20:16

    מתארגנת קבוצת עובדים להגשת תביעה יצוגית נגד חברת ** ***** 1989 לתשלום זכויות המגיעות מכח הסכם עבודה קיבוצי צו הרחבה 1 פנסיה 6 אחוז הפרשת מעביד 2 תוספת וותק 3 דמי חגים 3 ימי רענון יומים בשנה 4 חופשה לפי וותק 6 הבראה לפי וותק 7 נסיעות עובדים שעובדים במשך שבע שנים אחרונות או עובדים שעבדו במשך שבע שנים אחרונות מתבקשים להיות בקשר עם המטה בקרוב תבוא הודעה מדובר בהרבה כסף לכל עובד עבור זכויות שנעשקו וניגזלו הערת מערכת:מידע נוסף :זכויות עובד

    • ** ***** חברה שעושקת וגוזלת מהעובד וילדיו את פת לחמם בשיטות של מירמה עורמה גזל ועושק חייבים להעמיד א  לת
      אבי | 27/10/2013 18:38

    • תגובה
      ויקטוריה | 01/10/2014 04:01

      מצטרפת בכיף מוכנה להעיד נגדם. זו חברה שפוגעת בהמון אנשים מלינה שכר גונבת בכל דרך אפשרית ומשקרת

      • ויקטוריה האם עבדת אצלם
        שי | 24/10/2014 18:13

        הייתי מעוניין לדעת אם עבדת אצל הפושעים האלה היכן מתי כמה זמן אני מנהל נגדם תביעה בבית הדין אולי העורך דין שלי יוכל לעזור לך אסור לוותר להם כבר יש לי פסק דין בתביעה ראשונה וקיבלתי קרוב ל40000 שקל וכמו כן לפני שבוע ניפתח דף פייסבוק תחת הכותרת ** ***** פוגעת בזכויות העובדים

        • תלונות ותביעות נגד חברת ** *****
          שי | 12/11/2014 13:53

          לכל שומרי מאבטחי ועובדי ** ***** בעבר ובהווה שלא קיבלו ולא מקבלים את זכויותהם המגיעות כולל העלמת שעות עבודה מתבקשים למענם  1  להגיש תביעות לבית דין לעבודה 2  לפנות ולהגיש תלונות למשרד הכלכלה אגף אכיפה באזור מגוריכם  3  להגיש תלונה למשרד המשפטים אגף רישוי חברות שמירה כנפי הנשרים 15 ירושלים  פקס 026467997   4  תלונה למוקד משק וכלכלה טלפון 036235257  פקס 035614183