זו לא מתמטיקה

  • התפטרות לשם טיפול בילד עם בירור רפואי
    נטלי | 21/04/2009 15:18

    תודה על תשובתך המהירה ןתודה על איחולייך אנו בהחלט זקוקים לבריאות. שאלתי היא - האם אני יכולה להתפטר וסיבת התפטרותי תהיה - התפטרות לרגל מצב בריאותי לקוי. האם כל הבירור הרפואי שהוא עובר והאם העובדה שטרם יש לו אבחנה רפואית יכולים להוות עילה לסיבת התפטרותי בגדר מצב בריאותי לקוי? ואם כן האם אהיה זכאית לפ"פ? או שמא כל ההחלטה תהיה נתונה בידי המעסיק? בכבוד רב נטלי

    • זו לא מתמטיקה
      עו"ד רענן קריב | 21/04/2009 15:36

      ייתכן שכן. את מתארת נסיבות שייתכן שיתקבלו ככאלה המאפשרות להתפטר עקב מצב בריאות לקוי של בן משפחה, ואז תהיי זכאית לפיצויי פיטורים. אולם אין ודאות. אני שוב ממליץ לנסות להגיע להסכמה עם המעסיק לנוכח הנסיבות החריגות והקשות. רפואה שלמה.