חופשה בתשלום לפני חל"ת

  • חופשה בתשלום לפני חל"ת
    בר | 30/03/2009 08:24

    שלום, המעביד מבקש להוציא אותי לחל"ת ממושך לפני פסח כדי להמנע מתשלום ימי החג. האם באפשרותי לדרוש לנצל את ימי החופשה בתשלום שצברתי לפני שאני יוצא לחל"ת ובכך לצאת לחל"ת רק אחרי החג ולקבל תשלום מלא על ימי החג? תודה וחג שמח.

    • חופשה בתשלום לפני חל"ת
      עו"ד בן נתן שי | 30/03/2009 17:59

      המעסיק אינו יכול להוציא אותך לחל"ת ללא הסכמתך. אתה יכולל לדרוש לנצל את ימי החופשה בתשלום שצברת.