יום עבודה אחרון- דיני עבודה

  • האם חובה לעבוד ביום האחרון לעבודה?
    מפוטרת | 30/03/2009 01:04

    פוטרתי לאחרונה, והמעסיק שלי דורש ממני לעבוד כרגיל ביום האחרון לעבודה.לפי מה שנאמר לי במחלקת כוח אדם, אני אמורה לעשות טופס טיולים ביום האחרון ולהחזיר גם את התג שלי.האם אני חייבת לעשות את זה על חשבון זמני הפנוי או שמותר לי לעשות זאת ביום האחרון בעבודה, על חשבון המעסיק, כך שייחשב לי כיום עבודה?

    • יום עבודה אחרון- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 30/03/2009 18:03

      אינך חייבת לבצע את טופס הטיולים לאחר סיום עבודתך ואת יכולה לשם כך לעשות אותו ביום עבודתך האחרון ותהיי זכאית לשכר עבור יום זה.