עבודה בחברה המופעלת על ידי כונס נכסים- דיני עבודה

  • בבקשה תשובה מהירה
    ארפי מיטל | 30/03/2009 00:03

    שלום הנני עובדת בחברה שנימצאת כרגע אצל כונס נכסים בפירוק קבוע לפני שבועיים קיבלנו מכתב פיטורים שבו נאמר שסיום העבודה תהיה ב4\6 . בתאריך ב09\4\9 יומים לפני השנה אני סוגרת שנה אצל הכונס . שאלתי: האם אהיה זכאית לפיצויים מהכונס ולהבראה האם זה חוקי? תודה מיטל

    • עבודה בחברה המופעלת על ידי כונס נכסים- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 30/03/2009 18:16

      על פי הנתונים בשאלתך תהיי זכאית לפיצויי פיטורים ולדמי הבראה. יחד עם זאת עלייך לפעול מול הכונס לקבלת זכויותייך.