דיני עבודה - פירוק חברה

  • חברה בפרוק, מה הכלים העומדים לראשותי
    אביעד | 11/03/2009 11:00

    שלום,עבדתי בחברת אינפיניטי IT (ראה קישור לתחתית), במשך כמעט שנתיים, החברה בתהליך פירוק כרגע.לא קיבלתי משכורת במשך שלושה וחצי חודשים, לא קיבלתי פיצוי פיטורין, ובנוסף, במהלך עבודתי למרות חוזה, לא הפרישו לי פנסיה, גמל וביטוח מנהלים כמעט במשך שנה שלמה (למרות שחלק מהסכום ירד לי מהמשכורת, גם החלק הזה לא הגיע לקופות השונות)רציתי לדעת מה באפשרותי לעשות,הסכום עומד על כ120,000 שח, אני יודע שיש באפשרותי לפנות למפרק ובחתימתו על המסמכים המתאימים לקבל חלק מהסכום מביטוח לאומי (כ73,000 - 80,000),מה אפשר לעשות בקשר לשאר הסכום ?מה אפשר לעשות בקשר להלנת שכר ?(הכוללת גם את הקרנות השונות ותקופה של כמעט שנה)האם אפשר לתבוע את המנכל באופן אישי ?תודה מראש,אביעדקישור : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3681782,00.html

    • דיני עבודה - פירוק חברה
      עו"ד רענן קריב | 11/03/2009 11:30

      פנה למפרק לצור קבלת המגיע מביטוח לאומי. מעבר לכך אתה נושה כמו שאר הנושים, עם דין קדימה. אם יהיה מה לחלק, יחלקו גם לך. אם מדובר בקבוצת עובדים רצוי לפנות לעורך דין בצורה מאורגנת.