לא דיני עבודה...

  • זקוקה לתשובה דחוף
    גל | 04/03/2009 09:45

    שלום אני עובדת כקופאית ורציתי לישאול שאלה כזו בחודש ינוואר 2009 היה את המילחמה אני תושבת אשקלון ולא ידענו מי ישלםלנו שכר עבודה בימיםאו שלא עבדנו יש לציין שאני היתי בסוף הריוני וביגלל שלא ידעתי איך ישלמו לנו אז הוצאתי חופש מחלה עד התאריך המשוער שלי והגשתי אותו אך בסוף החודש נודע לי שהמדינה משלמת את הימים האלו אבל כבר החופש מחלה היה בידי המעסיק ולא יכלתי ללכת לקחת אותו אז בסופו של דבר ילדתי ב 24 לחודש יום לאחר התאריך המשוער שלי ומשכורת לא קיבלתי כי לפי טענתם אין לי ימי מחלה שאותם אני יכולה לנצל וביגלל שהגשתי חופש מחלה לא שולמו לי ימי מילחמה הלכתי למעסיק ושוחחתי עימו אך לא עזר כלום הוא לא מוכן להבין ולישמוע הסברתי שכל זה נבע מפחד שלא ישולם לי הימיםהאלו במיוחד שאני בהריון וזה עלול לפגוע לי דמי לידה שלי עכשיו בעלי עצור ואני ללא גרוש לא יודעת מה לעשות אני זקוקה לכסף בדחיפות אין ליקשר עם המישפחה ככה שאין מי שיעזור לי הסברתי למעסיק אך ללא הועיל האם אני יכולה לקבל מהביטוח לאומי תשלום על החודש הזה ? (כי כביכול זה היהבהריון וזה היה כימעט חודש (24 יום שלא היתי בעבודה) יש לצין שגם היו לי צירים מוקדמים ובשבוע האחרון של ההריון היתי מאושפזת) תודה אשמח לתגובה מהירה בנדון

    • לא דיני עבודה...
      עו"ד רענן קריב | 04/03/2009 10:09

      מצער מאד לקרוא את סיפורך. אין בו שום דבר שקשור לפורום הזה. ביטוח לאומי - יש פורום ביטוח לאומי. חסרון הכיס והמצוקה - יש ארגונים המנסים לסייע. פני אליהם. בהצלחה.