דיני עבודה - הרעת תנאים

  • הרעת תנאים - תשלום לחודש הודכה מראש
    דני | 03/03/2009 19:57

    בחברה שאני עובד הודיעו על הרעת תנאים (הורדת שכר וקיצוצים בתנאים נוספים). הודעתי שאני לא מסכים לתנאים, ואני נשאר לעבוד את חודש ההודעה מראש. האם השכר על החודש הודעה מראש הוא לפי התנאים הישנים או לפי החדשים (כלומר לפי השכר המופחת והתנאים המופחתים) ? תודה

    • דיני עבודה - הרעת תנאים
      עו"ד רענן קריב | 04/03/2009 09:46

      קודם כל, לא הבהרת אם התפטרת או פוטרת. כי את התפטרת, על פי תיאורך ייתכן שאינך זכאי לפיצויי פיטורים. השכר הוא לפי התנאים הקיימים ולא המופחתים.

      • המשך
        דני | 04/03/2009 19:50

        התפטרתי בגלל הרעת תנאים (קיבלנו מכתב שאומר שיש 30 יום להודיע אם מסכימים להורדת שכר - הודעתי שלא ושאני עומד לעזוב) ביקשו שאשאר חודש לאחר ההודעה. אם הבנתי אותך נכון, החודש יהיה בתשלום לפי התנאים לפני ההורדה?

        • כן. כך צריך להיות  לת
          עו"ד רענן קריב | 05/03/2009 09:52