חישוב פיצויים- דיני עבודה

  • חישוב פיצויים
    קובי | 01/03/2009 08:37

    שלום, אני פוטרתי מהעבודה לפני כשבועיים לאחר 5.5 שנים, 4.5 שנים מתוכם ניהלתי סניף עם משכורת שבנויה מאחוזים אך היה לי הסכם של מינימום עם המעביד ובסופו של דבר הברוטו בכל החודשים יצא אותו הדבר. במהלך השנה האחרונה עברתי לתפקיד אחר במרכז ההפצה של החברה וקיבלתי העלאה במשכורת , במשך כל השנה בתפקיד קיבלתי משכורת גלובלית . שאלתי היא , האם חישוב הפיצויים צריך להיות המשכורות האחרונות כפול מס' השנים או שהמעביד יכול לחשב כל תקופה בנפרד בהתאם לשכר של אותה תקופה ?

    • חישוב פיצויים- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 01/03/2009 15:29

      באם אחוז המשרה היה זהה אז יש לחשב לפי משכורת אחרונה כפול ותק. אם אחוז המשרה השתנה יש לחשב כל תקופה בנפרד.