דיני עבודה - נסיעה לחו"ל

  • התפטרות בעקבות נסיעה לחו"ל
    לילי | 24/02/2009 11:26

    אני עובדת בב"ח ממשלתי במסגרת מחקר כבר 3.5שנים אני לא נחשבת עובדת מדינה אלא עובדת קרן מחקרים אבל יש כל הזכויות אם אני אגיש פיטורים כי אני מעוניינית לנסוע לחו"ל לתקופת זמ לנסות מתי אני אמורה להודיע ואם אני אקבל פיצויים?? תודה רבה

    • דיני עבודה - נסיעה לחו"ל
      עו"ד רענן קריב | 24/02/2009 12:44

      עלייך לתת הודעה מוקדמת של חודש. אם הנסיעה איננה בשליחות המדינה שלך או של בן זוגך - אינך זכאית לפיצויי פיטורים בנסיבות אלה.