חייב להוסיף

  • צו מניעה האים ניתן להוציא צו מניעה
    אני | 27/01/2009 13:29

    לפיטורין שנכנסו כבר לתוקף? ואם לא זה האים בקשה מבית הדין לעבודה ,לביטול הפיטורין בגלל הרבה עילות שכרגע לא אפרט מבחינת הזהירות , בעצם מה התרופה לאקט הפיטורין שניכנסו לתוקס ב*31/12/08וכמו כן בערך מה העלות של זה ? האם אוכל לעשות זאת ללא עו"ד יש לציין למען השקיפות כי אני נציג ציבור עובדים בבית הדין לעבודה וכנראה שהסנדלר תמיד נתפס יחף כמה זמן זה שיהוי אם פניתי מיד עם קבלת ההפסקת העבודה לביקורת המדינה כדי למצות כל הליך אני חייב להגיש לה עד 21 יום את התגובה שלי לגבי תגובת המעסיק על פניו לא נראה לי שמשם תבא לי הישועה אמנם בית הדין הינו מפלטו האחרון של העובד אבל תמיד תדע איך אתה נכנס לשם לעולם לא תדע איך תצא גם אם אתה או אני נחשוב שהצדק עימנ אני יודע שאסור לי להגיש את הבקשה לצווים בבית הדין בו אני משרת אבל אני מבקש את הצעתכם ודחוף תודה

    • חייב להוסיף
      אני | 27/01/2009 13:35

      כי חוץ ממכתב הפסקת העבודה לא קיבלתי שום מסמך ליד והכל נעשה כאילו" בשושו" עוד שאלה האם המעסיק במקרה זה ממשלתי שהייה בקשר עים הבת הבכירה שלי ואישתי יכול בעצם לטעון שהם פעלו בשמי? מה בעצם עלי לעשות עכשיו האדמה ממש נשמטה מתחת לרגלי הנכות

      • דיני עבודה - פיטורים
        עו"ד רענן קריב | 27/01/2009 16:15

        נראה שלנוכח הנסיבות שתיארת הדבר הנכון לעשותו הוא לפנות לייעוץ אישי במסגרת הפורום. ולפיטוירם שנכנסו לתוקף ב-31.12, עבר יותר מדי זמן, והמעשה עשוי. לכל היותר פיצוי.

        • פיטורין
          אני | 27/01/2009 18:20

          1)האים כשגף אחד מטפל בעיניין כמו מבקר המדינה אינה דוחה את השיהוי ? 2)וכמו כן ניתן לקבל פסק דין המורה למעסיק להחזיר עובד לעבודה כי הפיטורים לא נעשו כדין? אם כן מה העלות בערך של הבקשה השנייה

          • כתבתי לך
            עו"ד רענן קריב | 27/01/2009 18:40

            העניין אינו מתאים ל"פינג-פונג" של שאלות ותשובת במסגרת פורום. אתה זקוק לייעוץ עם עורך דין העוסק בדיני עבודה, ומהר. אין טעם שתשאל שאלה ותeckתשובה. עובד שפוטר ב-31.12 ולא ביקש מייד צו מניעה - ככל הנראה לא יוחזר לעבודה אלא יקבל פיצוי.