דיני עבודה - הלנת שכר

  • האם החוקים במדינה מאפשרים לזלזל בעובד ?
    שגיא | 20/01/2009 08:42

    אינ עובד 3 שנים בחברת ההיטק מרוויח 22000, במשך שלושה חודשים אחרונים עיכבו את התשלום ב 20 יום, עבור חודש דצמבר שילמו 3000 שקל והרואה חשבון אומר שאין לא מאיפה לשלם את היתרה, ועבור חודש ינואר לא יהיה לו כסף לשלם, הוא טוען שעד שבית הדין לעבודה יפעל זה יקח לפחות שלושה חודשים, ובינתיים יצא שאני עובד בחיינם , מה עליי לעשות ? כדי שהתגובות יהיו יותר יעילות עבורי .

    • דיני עבודה - הלנת שכר
      עו"ד רענן קריב | 20/01/2009 10:14

      לא תקבל כאן המלצה אחרת מאשר להגיש תביעה להלנת שכר. אם אתה מצפה להצעה מבית מדרשם של גובי חובות למיניהם - אתה בפורום הלא נכון.