דיני עבודה - הטרדה מינית בראיון עבודה

  • הטרדה מינית בראיון לעבודה
    אילנה | 19/01/2009 21:16

    שלום, שאלתי היא, אישה שהוטרדה מינית במהלך ראיון למקום עבודה מסוים (והודיעו לה כעבור כמה ימים שהיא התקבלה לעבודה)- האם תביעתה תדון בבית הדין לענייני עבודה? לפי מה שאני מבינה מסעיף 10 לחוק למניעת הטרדה מינית- אז התשובה היא שלא, מכיוון שלא מדובר בהטרדה מינית כלפי עובדת (בזמן הראיון לא הייתה עובדת). אז אם לא- האם התביעה תוגש לביהמ"ש "רגיל"? הבנתי נכון? תודה מראש.

    • דיני עבודה - הטרדה מינית בראיון עבודה
      עו"ד רענן קריב | 20/01/2009 09:48

      הסמכות, גם באירועים שאירעו לפני תחילת יחסי עובד מעביד, היא לבית הדין לעבודה.