מעבר דירה- דיני עבודה

  • דמי אבטלה
    דודו | 19/01/2009 18:01

    שלוםבסוף אוגוסט התפטרתי מעבודה ועברתי לגור בתל אביב לפני זה גרתי בגן יבנה, כ-45 ק"מ ממקום שאני גר כרגעהגשתי תביעה לדמי אבטלה, אך קיבלתי את הכסף חלקית מכיוון שאני התפטרתי מהעבודההאם הסיבה ל מעבר דירה למקום מרוחק ממקום העבודה לא מספקת? או שאני יכול לדרוש תשלום של שאר הימים שהתייצבתי בלשכה?תודה מראשדודו

    • מעבר דירה- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 19/01/2009 18:58

      מעבר למגורים לעיר אחרת לא תמיד מאפשר תשלום בגין מפוטר אם לא עברת בשל נישואיך למקום מגורי אשתך או שאשתך הועברה לעבודה בתל אביב והיא עובדת במשהו ממשלתי אין כל סיבה כי תקבל פיצויים בגין המעבר.