פיצויי פיטורים- דיני עבודה

  • עזרה בחישוב פיצויי פיטורין
    אורית | 19/01/2009 15:45

    פוטרתי ממקום עבודתי לאחר שעבדתי במקום 8 שנים ו 3.5 חודשים, חלק מהזמן עבדתי במשרה מלאה וחלק מהזמן במשרה חלקית. בבדיקה משוכללת שעשיתי אחוז המשרה שלי היה 78.23%. בשנתיים וחצי האחרונות עבדתי משרה מלאה והרווחתי X כסף. על מנת לחשב את המגיע לי הכפלתי X * 0.7823 * 8.28 והגעתי לסכום מסויים. כשהגעתי לעבודה היום הוברר לי שהמעסיק שלי עשה חשבון אחר והוא חושב שמגיע לי סכום נמוך משמעותית מהסכום שקיבלתי, האם חישבתי נכון? איך אני יכולה לדעת אם החישוב שלו נכון? מה לעשות?

    • פיצויי פיטורים- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 19/01/2009 18:56

      החישוב שעשית אינו נכון- באם היה שינוי באחוז המשרה עושים חישוב של כל תקופה בנפרד ואז מחברים בינהם.