מקווה שכעת זה יעבור

  • מכתב למעביד בטרם פנייה לבית הדין
    חץ וקשת | 11/01/2009 16:09

    מכתב פנייה אחרון למעביד שבו ניתנת לו הזדמנות אחרונה לשלם לי את המגיע לי, אנא הביעו דעה ותקנו והוסיפו מה שלפי ניסיונכם צריך, תודה למפרע, יום טוב ושבוע עם בשורות טובות, הנה המכתב: ‏11/01/2009 -מבלי לפגוע בזכויות- הנדון-הפחתה בשכ"ע שלי כפי שנערך ושולם בתלוש דצמבר 2008 שהמצאת לי קבלתי את תלוש המשכורת ואת ההמחאה שנשלחה לביתי בדואר. הנני מודיעה לך שהחישוב שבוצע שגוי מיסודו, ברכיב שכ"ע ברכיב פדיון החופש וכמו כן לא שולם לי עבור השעות הנוספות שנצברו לזכותי. כל המסמכים לפיהם אמור להערך גמר-החשבון שלי נמצאים ברשותך, בדוחות הנוכחות הממוחשבים, ובתלושי המשכורת שלי. אי לכך הנני להודיעך בזה שאם תוך 7 ימים מיום מכתב זה לא תענה לדרישתי זו, אראה עצמי רשאית לתבוע את המגיע לי בבית-הדין לעבודה, כפי שהחוק מתיר לי. פנייתי זו אליך בדרישה לשלם לי את המגיע לי היא פנייתי האחרונה בהחלט. בכבוד רב,

    • מקווה שכעת זה יעבור
      חץ וקשת | 11/01/2009 16:13

      מכתב פנייה אחרון למעביד שבו ניתנת לו הזדמנות אחרונה לשלם לי את המגיע לי, אנא הביעו דעה ותקנו והוסיפו מה שלפי ניסיונכם צריך, תודה למפרע, יום טוב ושבוע עם בשורות טובות, הנה המכתב: ‏11/01/2009 -מבלי לפגוע בזכויות- הנדון-הפחתה בשכ"ע שלי כפי שנערך ושולם בתלוש דצמבר 2008 שהמצאת לי קבלתי את תלוש המשכורת ואת ההמחאה שנשלחה לביתי בדואר. הנני מודיעה לך שהחישוב שבוצע שגוי מיסודו, ברכיב שכ"ע ברכיב פדיון החופש וכמו כן לא שולם לי עבור השעות הנוספות שנצברו לזכותי. כל המסמכים לפיהם אמור להערך גמר-החשבון שלי נמצאים ברשותך, בדוחות הנוכחות הממוחשבים, ובתלושי המשכורת שלי. אי לכך הנני להודיעך בזה שאם תוך 7 ימים מיום מכתב זה לא תענה לדרישתי זו, אראה עצמי רשאית לתבוע את המגיע לי בבית-הדין לעבודה, כפי שהחוק מתיר לי. פנייתי זו אליך בדרישה לשלם לי את המגיע לי היא פנייתי האחרונה בהחלט. בכבוד רב,

      • הייתי מוסיפה כך
        שירה | 12/01/2009 09:21

        מכתב טוב מאוד, אני הייתי מוסיפה: בתאריך _____ קיבלתי בדואר תלוש וכו'.. זה בהתחלה ובסוף, איפה שרשמת פנייתי האחרונה בהחלט, "טרם נקיטת הליכים משפטיים / טרם פנייה לערכאות המשפטיות" יודגש, כי פנייה כזו עלולה להוסיף לך הוצאות כבדות ומיותרות ועל כן מן הראוי לסיים את העניין כעת."

        • תודה שירה
          חץ וקשת | 12/01/2009 13:48

          תודה על תגובתך, אעדכן בהמשך אם תהיה התפתחות...