תשובה

  • תשלום ללא המצאת תלוש
    ענת | 08/01/2009 09:42

    קיבלתי מהמעביד שלי בדואר רשום שק שאמור להיות גמר חשבון, (ולצערי לא מהווה גמר חשבון אמיתי על עבודתי אצלו, אלא הרבה פחות) ללא תלוש משכורת. המעביד צרף לשק מכתב ובו הוא טוען שמצא שעבודתי "היתה על הפנים" ולא נעשתה כראוי,וכן שהוא מעוניין לראות במו עיניו תעודות מקצועיות שלי. אין לי בעיה להמציא לו את התעודות, אבל הייתי רוצה לשמוע מכם מה אומר החוק על השתלשלות ארועים כפי שאני מתארת כאן. מה אומר החוק על אי המצאת תלוש ופרוט גמר חשבון.. תודה.

    • תשובה
      שי | 08/01/2009 14:39

      החל מחודש פברואר 2009 תהיה חובה לתת לעובד תלוש שכר עד ל 9 לחודש העוקב.

      • אני מפנה אותך
        ענת | 08/01/2009 14:53

        מפנה אותך לקישורים מעל שמפורט בהם "חוק הגנת השכר" ושם בלשון שלא משתמעת לשתי פנים כתוב שהתאריך האחרון שעל המעביד להמציא לעובד תלוש שכר מפורט הוא ה-9 לכל חודש עבור החודש הקודם, במעמד התשלום.