דיני עבודה ועובדי כוח אדם

  • פיצויים
    שי | 11/12/2008 16:43

    שלום, וצהריים טובים אני עובד במקום מסוים שנתיים עבור קבלן מסוים במכרז החדש שנפתח עכשיו הקבלן שהעסיק אותי הפסיד עוד חודש אמור להכנס הקבלן החדש הם רוצים שאצטרף אליהם, ואשאר כרגיל בתפקידי כמו שאני עושה עכשיו אך מה עם הפיצויים מהמעסיק הקודם? הם לא פנו אליי, והבנתי מאנשים שאין להם עבודות כרגע מה עושים במקרים כאלה ? האם מגיע לי פיצויים מהמעסיק הקודם אם אני מצטרף לקבלן החדש? הרי שאני נשאר באותו מקום עבודה רק עם קבלן אחר

    • דיני עבודה ועובדי כוח אדם
      עו"ד רענן קריב | 11/12/2008 18:37

      לא ציינת מה עמדת המעסיק הנוכחי. אם הוא מבקש להמשיך ולהעסיק אותך - מעבר שלך לחברת כוח אדם אחרת יהיה בגדר התפטרות ואז לא תהיה זכאי לפיצויי פיטורים. אם הוא מעביר אותך לחברה החדשה - אתה כמפוטר וזכאי לפיצויי פיטורים, או שהמעסיק החדש ייקח על עצמו את כל הוותק שלך, מה שלא סביר.

      • תשובה
        שי | 14/12/2008 09:35

        המעסיק הנוכחי לא פנה אליי, לעובדת אחרת פנו לגבי פרויקט השאלה עד מתי אני צריך לחכות למעסיק הנוכחי שאני בסוף לא אצא קירח מכל הכיוונים

        • דיני עבודה וקבלת כוח אדם
          עו"ד רענן קריב | 14/12/2008 10:00

          אתה יכול לפנות מיוזמתך למעסיקך (הקבלן הקודם) ולהודיע לו שאתה מוכן ומזומן לעבודה.ייתכן שהוא יפטר אותך ואז תוכל לעבור למעסיק חדש ולקבל פיצויים. אבל במקרה כזה יש אפשרות שהמעסיק הנוכחי ישבץ אותך בעבודה ואז אם תרצה לעבוד למעסיק חדש יהיה עליך להתפטר.