דיני עבודה וצווי הרחבה

  • שר העבודה והרווחה
    נימו | 11/12/2008 13:46

    שלום, איך אני יכול למצוא אסמכתא ששר העבודה והרווחה אכן השתמש בפועל בסמכותו על פי חוק או לפי התקנות (שחוקקו בכנסת) בהרחבת הזכויות להטבות מסויימות לאוכלסיה ספציפית? פניתי למשרד השר אבל מעבר לגימגום או התעלמות כלום לא קרה. תודה רבה

    • דיני עבודה וצווי הרחבה
      עו"ד רענן קריב | 11/12/2008 13:52

      באתר משרד התמ"ת יש צווי הרחבה. נסה שם.

      • בקשה להבהרה
        נימו | 11/12/2008 16:17

        שוב שלום, לא הבנתי את הקשר לשאלתי בנושא שר העבודה והרוחחה לבין משרד הת"מ"ת? נא הבהרתך

        • דיני עבודה, משרד התמ"ת
          עו"ד רענן קריב | 11/12/2008 16:43

          סמכויות שר העבודה הועברו לשר התעשיה, המסחר והתעסוקה. ראה הקישור המצורף לחיפוש צווי הרחבה.